Κορωνοϊός- Έχασε τη μάχη ο 66χρονος στο νοσοκομείο του Ρίου

13:00 12/3/2020 - Πηγή: Aixmi

Πέθανε ο 66χρονος που νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου στο Ρίο της Πάτρας και είχε προσβληθεί από κορωνοϊό στη θρησκευτική εκδρομή 53 ατόμων από την Ηλεία στους Αγίους Τόπους.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 2 Μαρτίου με βαριά πνευμονία και τις τελευταίες μέρες παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια. Έχασε τη μάχη στις 3:15 τα ξημερώματα. Στην ανακοίνωση των γιατρών αναφέρεται ότι υπάρχαν «υποκείμενα νοσήματα», τα οποία προφανώς είχαν αδυνατίσει τον οργανισμό του. 

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ο πρώτος θάνατος από το νέο κορονοϊό

SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για 66χρονο Έλληνα πολίτη, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15».

Αρκετοί από τους 53 εκδρομείς στους Αγίους Τόπους βρέθηκαν θετικοί στις εξετάσεις που υποβλήθηκαν, μεταξύ αυτών και η σύζυγός του.

Είναι ο πρώτος θάνατος ασθενούς στην Ελλάδα από τους συνολικά 99, που έχει ανακοινωθεί ότι πάσχουν από κορωνοϊό.

The post Κορωνοϊός- Έχασε τη μάχη ο 66χρονος στο νοσοκομείο του Ρίου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα