Ο θυμός του Αρναούτογλου είναι δικαιολογημένος, φιλαράκι

23:08 29/12/2017 - Πηγή: Aixmi

«Καπνούς απ’ τα αυτιά» πετάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως ακούω φιλαράκι. Γύρισε από τις Φιλιππίνες «τούρμπο» -και με το δίκιο του, εδώ που τα λέμε.

Έχοντας τεράστια τηλεοπτική εμπειρία (και από ριάλιτι), γνωρίζει ότι το Nomads που παρουσίασε ήταν το πλέον αδιάφορο ever. Όπως γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι τα προβλήματα στην οργάνωση της παραγωγής θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί -αν υπήρχε κεντρική φροντίδα.

Όμως, φιλαράκι, ο Γρηγόρης αφέθηκε απροστάτευτος από τον Αντέννα. Να τα λέμε κι αυτά. Έμεινε να πολεμάει μόνος του στις Φιλιππίνες -και να απαντάει σε όσους

τον έβριζαν πίσω στην Ελλάδα, στα social media.

Και μην ξεχνάς, φιλαράκι, ότι ο Αντέννα επέτρεψε στον Γιώργο Λιάγκα να ειρωνεύεται -σε σημείο εξευτελισμού- τον Γρηγόρη, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην άλλη άκρη του κόσμου για δουλειά του κόσμου.

Γι’ αυτό σου λέω, πώς να μην είναι «παπόρι»; Το μόνο καλό για τον ίδιο είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου στάθηκε στο πλευρό του, καταδικάζοντας τις επιθέσεις του Λιάγκα. Όπως και η παμψηφία των κριτικών τηλεόρασης..

The post Ο θυμός του Αρναούτογλου είναι δικαιολογημένος, φιλαράκι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα