Ιωάννα Τούνη και Κόνι Μεταξά στο Survivor2;

20:52 29/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έναρξη του Survivor 2, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν ποια πρόσωπα θα είναι αυτά που θα συμμετάσχουν και θα απαρτίζουν τις δύο ομάδες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΕΔΩ» αναφέρθηκαν σήμερα σε τέσσερα νέα ονόματα.

Ο Σάββας Πούμπουρας που έχει

ήδη ακουστεί εδώ και καιρό.

Η Κόνι Μεταξά είναι ένα πρόσωπο που ακούγεται για πρώτη φορά για το Survivor 2, αν και πέρυσι είχε αρνηθεί την πρόταση.

Ο Κώστας Μαρτάκης, φαίνεται, πως είναι στους επικρατέστερους για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλιστα τον πήρε τηλέφωνο ενώ η εκπομπή βρισκόταν «στον αέρα» και τον ρώτησε: «Θα πας στο Survivor;». Όμως δεν αποκάλυψε την απάντησή του: «Δεν θα σας πω τι μου είπε, θα σας αφήσω με την αγωνία», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το τέταρτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της Ιωάννας Τούνη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks. Έτσι λοιπόν η Κόνι Μεταξά και η Ιωάννα Τούνη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται να τις δούμε με τα μαγιό τους στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

The post Ιωάννα Τούνη και Κόνι Μεταξά στο Survivor2; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα