Ο Θέμος, το ξέπλυμα, ο Παπακωνσταντίνου και το Πρώτο Θέμα

21:12 4/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Σε μεθοδεύσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αποδίδει ο Θέμος Αναστασιάδης τη δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που του άσκησε η εισαγγελία.
Δια του συνηγόρου του δηλώνει ότι η μηνυτήρια αναφορά της αρμόδιας εφορίας «στηρίχτηκε αποκλειστικά σε πορίσματα

που συντάχθηκαν -κυρίως- από υπαλλήλους άμεσα εξαρτώμενους από τον Παπακωνσταντίνου, χωρίς να λάβουν υπόψιν ούτε ένα από τα απολύτως νόμιμα επιχειρήματά του».

Γιατί όλα αυτά; Διότι «ο Παπακωνσταντίνου» -υποστηρίζει ο εκδότης του Πρώτου Θέματος- «ήθελε να φιμώσει την εφημερίδα, επειδή ασκούσε ενοχλητική κριτική στις αποφάσεις, την πολιτική, τον  βίο και την πολιτεία του πιο γνωστού κηπουρού της κυβερνήσεως Παπανδρέου, που οδήγησε σε εξαθλίωση τους περισσότερους των Ελλήνων Πολιτών».

Απαντώντας ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επισήμανε ότι δεν υπάρχει πολιτική δίωξη σε βάρος του Θέμου, αλλά μόνο δικαστική έρευνα που κατέληξε σε συμπέρασμα. «Οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ», προσθέτει, «απευθύνονταν στους οικονομικούς εισαγγελείς και όχι στον ίδιο.

Άλλωστε η έρευνα είχε ξεκινήσει επί των ημερών του προηγούμενου (από εκείνον) υπουργού και συνεχίστηκε επί των ημερών του επόμενου»…

Keywords
Τυχαία Θέματα