Ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε τον «πόλεμο» στον Γιάννη Πρετεντέρη‏

00:12 9/4/2013 - Πηγή: Aixmi

Ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε τον «πόλεμο» στον Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή το άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής με τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη», στο οποίο καταδίκαζε με απόλυτο τρόπο την πολιτική στάση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ και την ταύτιζε με τον Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα

επέκρινε με σφοδρότητα τον δημοσιογράφο και ανήγγειλε ότι στο εξής δεν θα επιτρέπει σε στελέχη του να μετέχουν στην εκπομπή του «Ανατροπή». Πράγμα που ξεκίνησε ήδη από απόψε, με την ακύρωση της συμμετοχης του γραμματέα της κοινοβουλευτικής του ομάδας, Νίκου Βούτση.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ στον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αναφέρει:

«Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι. Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια.

Η απάντησή μας στον εν λόγω «δημοσιογράφο» είναι μόνο η περιφρόνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα