«Ο Σίλβιο πλήρωνε την 17χρονη Ρούμπι για να κάνουν έρωτα»

00:26 14/5/2013 - Πηγή: Aixmi

«Ο Μπερλουσκόνι είχε «χωρίς αμφιβολία» σεξουαλική επαφή με τη νεαρή Μαροκινή Ρούμπι -γνωρίζοντας πως ήταν ανήλικη- ενώ υπήρχε δίκτυο πορνείας οργανωμένο γύρω του, στη βίλα Σαν Μαρίνο του Άρκορε».

Αυτό ήταν το περιεχόμενο της αγόρευσης της εισαγγελέως Ίλντα Μποκασίνι που χειρίζεται το σκάνδαλο Ρούμπι -γκεϊτ.

Η εισαγγελέας πρότεινε ποινή εξαετούς φυλάκισης για τον Μπερλουσκόνι και ισόβια απαγόρευση κατοχής δημόσιου αξιώματος. «Οι κοπέλες που προσκαλούνταν στο Άρκορε ήταν μέρος δικτύου πορνείας οργανωμένου για τη σεξουαλική ικανοποίηση του Μπερλουσκόνι. Το δίκτυο είχε οργανωθεί από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή σύμβουλο της Κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα.

Παραμονές της πολυαναμενόμενης αγόρευσης της Ίλντα Μποκασίνι, το τηλεοπτικό δίκτυο Canale 5 του ομίλου Mediaset -που ανήκει στον Μπερλουσκόνι- μετέδωσε εκπομπή-αφιέρωμα στον σκάνδαλο «Ρούμπι-Γκέιτ», αθωώνοντας τηλεοπτικά τον Καβαλιέρε.

Στο αφιέρωμα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της ίδιας της Ρούμπι και του Μπερλουσκόνι που διέψευδαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις έναντι αμοιβής, ενώ για πρώτη φορά προβλήθηκαν εικόνες από την «αμαρτωλή» βίλα Σαν Μαρτίνο στο Άρκορε, όπου λάμβαναν χώρα τα περίφημα πάρτι μπούγκα-μπούγκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα