Η Ρεάλ πήρε με ανατροπή το ντέρμπι κόντρα στην Παρί

10:36 15/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί η φετεινή χρονιά να είναι κακή για τη Ρεάλ, μπορεί ο Ρονάλντο να μην είναι αυτός που ήταν, μπορεί ο Ζιντάν να ακούει δεξιά και αριστερά ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας σκέφτεται να τον αντικαταστήσει, όμως η Βασίλισσα παραμένει Βασίλισσα στα δύσκολα.

Και ένα από τα δύσκολα ήταν το ματς με την εξαιρετικά φιλόδοξη Παρί Σεν Ζερμέν, του Νεϊμάρ, του Καβάνι και του Εμπαπέ. Ειδικά όταν στο 330 λεπτό βρέθηκε να χάνει 1-0 μέσα στο Μπερναμπέου, παρότι είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά και πίεζε ψηλά στην άμυνα

την αντίπαλό της.

Στο 3′ η ωραία μπαλιά του Ίσκο βρήκε τον Ρονάλντο, που εκτέλεσε με τη μία αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 6′ το σουτ του Κροος απέκρουσε ο Αρεολά. Η Παρί φάνηκε στο 7′ με διαγώνιο σουτ του Γιούρι και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να πατά καλά στο χορτάρι. Στο 28′ ο Νεϊμάρ είχε τη δυνατότητα να σκοράρει αλλά καθυστέρησε με ντρίμπλες. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρσέλο έβγαλε μπαλιά-όνειρο στον Ρονάλντο, ο οποίος στο τετ-ε-τετ με τον Αρεολά σημάδεψε το πρόσωπό του.

Το γκολ της Παρί ήρθε στο 33΄, όταν ο Εμπαπέ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Νάτσο και στρώθηκε τον Ραμπιό και ο Γάλλος πλάσαρε σωστά μέσα από την περιοχή Πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν ο Νεϊμάρ βρήκε τον Καβάνι. αλλά το σουτ του Ουρουγουανού κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή. Αφού γλύτωσε το δεύτερο γκολ η Ρεάλ ανασυγκροτήθηκε και ισοφάρισε στο 45΄με εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Ρονάλντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί ήταν καλύτερη και στο 49΄λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά ο Νάβας σταμάτησε σουτ του Εμπαπέ. Η εικόνα άλλαξε μετά το 70΄όταν ο Ζιντάν έκανε διπλή αλλαγή βάζοντας στο τερέν τον Μπέιλ και τον Ασένσιο, από δυο σέντρες του οποίου έγινε η ανατροπή.

Στο 83′ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αρεολά πετάχτηκε προ του Μαρκίνιος λανθασμένα και έστρωσε στον Ρονάλντο που έκανε το 2-1 με το… γόνατο. Και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος γύρισε στον Μαρσέλο και ο Βραζιλιάνος με σουτ που κόντραρε μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα.

Η Ρεάλ πήρε με ανατροπή το ντέρμπι κόντρα στην Παρί

The post Η Ρεάλ πήρε με ανατροπή το ντέρμπι κόντρα στην Παρί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα