Ο Πιρς Μπρόσναν λατρεύει γυναίκα χωρίς σφιχτό κωλ@ρ@κι – Ο Έλληνας δικηγόρος όχι…

17:11 8/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Αυτός, ο Πιρς Μπρόσναν. Ένας από τους πιο φινετσάτους και sexy άνδρες του πλανήτη. Με μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, δόξα, πλούτη και ορδές θαυμαστριών, στα 63 του παραμένει εντυπωσιακά γοητευτικός.

Αυτή, η σύζυγός του. Αμερικανίδα δημοσιογράφος, ετών 52 και μητέρα των δύο παιδιών του.

Όταν τη γνώρισε πριν από 22 χρόνια ήταν όπως τη βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία, χωρίς τα περιττά κιλά που έχει σήμερα. Το σώμα της έχει αλλάξει ριζικά, ωστόσο ο Μπρόσναν (που θέλω να το τονίσω αυτό: είναι ίδιος μην πω καλύτερος) συνεχίζει να δηλώνει «αθεράπευτα ερωτευμένος

μαζί της».

«Αγαπώ τη ζωτικότητά της, το πάθος της. Έχει μια απίστευτη δύναμη, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν με κοιτάζει, νιώθω αδύναμος», ήταν τα λόγια του σε μία συνέντευξή που έδωσε στον Independent πριν από λίγους μήνες. Υπενθυμίζοντας ότι (ευτυχώς!) υπάρχουν άντρες που «βλέπουν» και πέρα από τα σφιχτά κωλ@$@κια και τους γυμνασμένους κοιλιακούς…

Τις τελευταίες ώρες διαβάζω πολλά σχόλια στο διαδίκτυο σχετικά με έναν νεαρό δικηγόρο από την Θεσσαλονίκη, που πίνοντας τον καφέ του σε ένα beach bar της Χαλκιδικής σχολίασε τις γυναίκες που έβλεπε γύρω του γράφοντας μεταξύ άλλων στα social media:

«Ζελεδένιες κοιλιές και πεσμένοι γλουτοί παντού τριγύρω, με τυλιγμένα πολύχρωμα κιτς μαγιώ που αδυνατούν να καλύψουν τις ατελείωτες ατέλειες των ξεδιάντροπων κοριτσιών που κυκλοφορούν ανέμελα, έχοντας άγνοια της κάκιστης ημίγυμνης τους όψης, καθώς έχουν να γυμναστούν από την Γ Γυμνασίου… Τραγικές φιγούρες δίπλα τους, οι απογοητευμένοι κακόμοιροι σύντροφοι άντρες τους, οι οποίοι παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις wanna be baywatch girls ναυαγοσώστριες – πνιγμένες φιλενάδες τους να περιφέρονται στην αμμουδιά σαν φάλαινες ή σαν βατράχια με μαγιώ στην καλύτερη περίπτωση.»

Διαβάζοντας, λοιπόν, τις απόψεις του (σεβαστές και δικαίωμα του να τις εκφράζει δημοσίως) αντί κάποιου δικού μου σχολίου σκέφτηκα να αφήσω τον Πιρς Μπρόσναν να του απαντήσει… Πιρς, δικό σου….
thisismarias.com

Keywords
Τυχαία Θέματα