Ο Ολάντ παντρεύεται τη Μέρκελ

14:14 2/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Τον Φρανσουά Ολαντ βάλθηκαν να παντρέψουν οι Γερμανοί κι όχι με οποιανδήποτε αλλά με την Αγκέλα Μέρκελ! Σε μια κωμική τηλεταινία μυθοπλασίας που θα προβληθεί την Τρίτη το βράδυ στην γερμανική τηλεόραση ένας Γάλλος πρόεδρος και μια Γερμανίδα καγκελάριος ζούν έναν θυελλώδη και παθιασμένο έρωτα.

Βέβαια, η ιστορία του σεναρίου δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος. Στην ταινία ‘’Κρατική Υπόθεση’’, οι δυο πρωταγωνιστές στις 9 Νοέμβριου του 1989 φέρεται να έζησαν μια ερωτική περιπέτεια μιας νύχτας. 25 αργότερα, δηλαδή σήμερα, ηγούνται του γαλλογερμανικού

άξονα και συναντώνται σε Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου το ειδύλλιο τους αναζωπυρώνεται εν μέσω πολιτικών διαφωνιών. Εκείνη είναι μια σιδηρά καγκελάριος κι εκείνος ένας νεοεκλεγμένος πρόεδρος που ερωτεύονται παρόλο που έχουν επίσημους συντρόφους. Μόλις οι παπαράτσι καταλαβαίνουν τι γίνεται τότε τίθεται το δίλλημα αν θα πρέπει ή όχι να δημοσιοποιήσουν τον κρυφό έρωτα τους. Φοβούνται τις συνέπειες και την αντίδραση της κοινής γνώμης.

Ο Philippe Caroit, ο ηθοποιός τον ρόλο του Γάλλου προέδρου δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο ότι δεν ενσαρκώνει ούτε τον Ολαντ ουτε τον Σαρκοζί και η καγκελάριος δεν είναι η Μέρκελ. Υποστήριξε δε, ότι ο πρόεδρος φέρνει λίγο απο τον μεγαλομανή Σαρκοζί καθώς η επίσημη αγαπημένη του είναι τοπ μόντελ. Είπε, επίσης, πως στη Σύνοδο Κορυφής παίρνει μέρος και ο Ιταλός πρωθυπουργός που έχει καταφθάσει στις Βρυξέλλες με τις δύο ερωμένες του ως άλλος Μπερλουσκόνι.Το Ελιζέ έχει ενημερωθεί για την ταινία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι η ίδια η Μέρκελ που ενημέρωσε τον Ολαντ. Η Γερμανίδα καγκελάριος που έχει συναντηθεί με την πρωταγωνίστρια βρήκε το σενάριο διασκεδαστικό. Οι δημιουργοί της ταινίας ευελπιστούν σύντομα να αγοραστεί και να προβληθεί και απο την γαλλική τηλεόραση.
Keywords
Τυχαία Θέματα