Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους γονείς των 2 στρατιωτικών

17:20 25/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Την ευχή να επιστρέψουν το ταχύτερο στα σπίτια τους οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται στην Αδριανούπολη, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Έβρο όπου βρέθηκε για τον εορτασμό τής 25ης Μαρτίου.

«Σήμερα ανήμερα της 25ης Μαρτίου θεώρησα υποχρέωση μου να βρεθώ εδώ στην

ακριτική Ορεστιάδα, τόπο καταγωγής και κατοικίας ενός εκ των αξιωματικών μας που κρατούνται ακόμη σε τούρκικες φυλακές. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους και όλες πως κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν οι δυο αξιωματικοί μας το συντομότερο πίσω στην πατρίδα. Είμαι εδώ όμως για να τιμήσω και τους Έλληνες της ακριτικής Ελλάδας, αυτούς που παρά τις αντιξοότητες κρατούν ψηλά τη σημαία της πατρίδας μας και την κρατούν ψηλά με αυτοπεποίθηση και φρόνημα. Είναι απαραίτητη μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά τής Τουρκίας ώστε να εκτονωθεί η ένταση, που η ίδια έχει προκαλέσει», τόνισε ο αρχηγός τής ΝΔ, ο οποίος πριν επιστρέψει στην Αθήνα συναντήθηκε για περίπου μια ώρα στην Ορεστιάδα με τους γονείς των δυο αξιωματικών, διαβεβαιώνοντάς τους ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους γονείς των 2 στρατιωτικών

The post Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους γονείς των 2 στρατιωτικών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα