Ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ

20:25 16/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Με το σύνθημα «Να ξανακάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά» ο επενδυτής και μεγαλοεπιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, μιλώντας σε υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί στο Trump Towers στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που θα κατέβει με τους Ρεπουμπλικάνους, δήλωσε: «Η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Δεν σημειώνει πια καμία νίκη, σε κανένα επίπεδο. Πότε μας είδε κάποιος να κερδίζουμε τελευταία φορά έναντι της Κίνας ας πούμε στον εμπορικό τομέα;»

και συνέχισε: «Μας σκοτώνουν. Εγώ προσωπικά, νικάω την Κίνα πάντα. Το Αμερικανικό όνειρο έχει πεθάνει αλλά εγώ θα το επαναφέρω μεγαλύτερο».

Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα την ακριβή εκτίμηση της περιουσίας του που αγγίζει τα 8,737 δισ. δολάρια.

Ο γνωστός επιχειρηματίας κάλεσε τον Ομπάμα να εγκαταλείψει την πολιτική και να συνεχίσει να παίζει… γκολφ. Μάλιστα, τον κάλεσε να παίξει σε ένα από τα γήπεδα του, τα οποία χαρακτήρισε «τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο».

Για το μεταναστευτικό προανήγγειλε την κατασκευή τείχους στα σύνορα του Μεξικό, το οποίο όπως είπε θα κατασκευαστεί από Μεξικανούς.

Τόνισε ότι θα είναι ο πιο σκληρός εχθρός των τζιχαντιστών, ενώ αναφέρθηκε και στην Ελλάδα λέγοντας πως δεν μπορεί να σωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα