Ο Κουβέλης με ακραιφνείς παπανδρεϊκούς στον «τρίτο πόλο»

21:07 22/2/2014 - Πηγή: Aixmi

“Δημοκρατική Αριστερά-Προοδευτική συνεργασία”...

Έτσι βάφτισαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ και των δυνάμεων που θα συμπαραταχθούν μαζί της στο πλαίσιο ενός προοδευτικού πόλου στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Όπως αποφασίστηκε, θα δημιουργηθεί άμεσα συντονιστικό όργανο στο οποίο, εκτός από εκπροσώπους της Αγίου Κωνσταντίνου, θα συμμετέχουν στελέχη προερχόμενα από το ακραιφνώς παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ όπως οι Πάνος Μπεγλίτης, Χάρης Καστανίδης

και Μαριλένα Κοππά καθώς και ο Στέφανος Μανίκας. Επίσης, καθηγητές όπως ο Γιάννης Τσαμουργκέλης και ο Γιώργος Σωτηρέλλης.
Στις 10 Μαρτίου σχεδιάζεται να γίνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση όπου θα ανακοινωθεί δημόσια η πρωτοβουλία αυτή.

Στην ομιλία του ο Φώτης Κουβέλης επανέλαβε τη στήριξή του στους δημάρχους της Αθήνας Γιώργο Καμίνη και Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ενώ σε δυο περιφέρειες της Ελλάδας η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει ως υποψήφιους, πρόσωπα που προέρχονται από το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ όπως ο Θύμιος Σώκος στη Δυτική Ελλάδα και ο Μάρκος Μπόλαρης στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέβασε τους τόνους και όξυνε την κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση, ενώ κριτικός ήταν και απέναντο στον ΣΥΡΙΖΑ (τον κατηγόρησε για αριστερό λαϊκισμό).

Keywords
Τυχαία Θέματα