Ο φρουρός του Παπαδήμου πέρασε τον φάκελο-βόμβα στη Βουλή

12:24 27/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ερευνώντας τις κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας από τη Βουλή, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής επιχείρησαν να διαπιστώσουν αν πράγματι ο φρουρός του Λουκά Παπαδήμου πέρασε από τα ειδικά μηχανήματα την αλληλογραφία του πρώην πρωθυπουργού και επιβεβαίωσαν την κατάθεσή του, ότι πέρασε από τη Βουλή.

«Παρέλαβα

τον κ. Παπαδήμο στις 10:40 το πρωί μαζί με την υπόλοιπη συνοδεία. Μαζί μου πήρα και την αλληλογραφία που είχε φθάσει στο σπίτι. Όταν φθάσαμε στο γραφείο του προέδρου στην Τράπεζα της Ελλάδος πήρα στα χέρια μου και έβαλα στην μπαγκαζιέρα της μοτοσυκλέτας τέσσερις φακέλους που τους είχαμε πάρει από το σπίτι και πήγα στην Βουλή για τον έλεγχο. Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου για να γίνει ο έλεγχος. Μόλις τελείωσα μου έδωσαν πάλι τους φακέλους και έφυγα» κατέθεσε ο αστυνομικός.

Ωστόσο, από το φρουραρχείο διαψεύδουν ότι ο φρουρός πέρασε από το Βουλή για να ελέγξει την αλληλογραφία του πρώην πρωθυπουργού. Υπάρχει, λένε προβλεπόμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται επιμένοντας πως δεν προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος έχει περάσει από το Κοινοβούλιο, εκτός και αν έχει περάσει άτυπα και έλεγξε τους φακέλους του προτού τους παραδώσει στον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα