Ο Ερντογάν στο Λονδίνο: Θερμή υποδοχή, αλλά και αντισυγκεντρώσεις

22:21 13/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Yποδοχή σταρ του σινεμά επεφύλαξαν στον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν Τουρκοι που ζουν στη Βρετανία, κατά την άφιξή του στο Λονδίνο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στο Λονδίνο στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψής του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη θα συναντήσει την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι. Με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό αναμένεται να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Συρία και το Ιράκ, το θέμα της

συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, από την οποία αποσύρθηκαν οι ΗΠΑ, και τη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Μάλιστα αμέσως μετά θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

#Turkish President Recep Tayyip Erdoğan welcomed with enthusiasm by Turks in #London #UK #Turkey @melihgokcekENG @hasandogan @varank @VeyselEroglu @omerrcelik pic.twitter.com/OZFBotLsEE

— Oğuz Kaya (@OguzzzKaya) May 13, 2018

Τη Δευτέρα ο Ταγίπ Ερντογάν θα εκφωνήσει μια ομιλία ενώπιον του συνεδρίου του λονδρέζικου think-tank Chatham House. Στο μεταξύ την Τρίτη ο πρόεδρος της Τουρκίας θα γίνει δεκτός από τη βασίλισσα Ελισσάβετ.

A certain Erdogan is in London today pic.twitter.com/dNo86W8xnN

— Hashim (@hashimk95) May 13, 2018

Πάντως «θερμή υποδοχή» επεφύλαξαν στον Ταγίπ Ερντογάν και Τούρκοι που πραγματοποίησαν αντισυγκεντρώσεις. Κρατούσαν πανό που ανέγραφαν τη λέξη «tamam» και τον αποκαλούσαν τρομοκράτη.

Erdogan faces protests in London!
WE DO NOT WANT ERDO ON THE EUROPEAN SOIL pic.twitter.com/QL0exSN4EX

— Giorgio Giorgetti (@TwittGiorgio) May 13, 2018

The post Ο Ερντογάν στο Λονδίνο: Θερμή υποδοχή, αλλά και αντισυγκεντρώσεις appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα