Ο χορός τής Αναστάζιας με στρινγκ στο Dancing With The Stars

20:44 29/3/2018 - Πηγή: Aixmi

‘Ένα σούπερ σέξι θέαμα χάρισε στους τηλεθεατές του Ιταλικού Dancing With The Stars η Αναστάζια. Η τραγουδίστρια, φόρεσε nude στρινγκ και χόρεψε μόνο που όταν ο παρτενέρ της, Μάικελ, της έκανε ένα ανάποδο γύρισμα, το φόρεμά της σηκώθηκε ψηλά και φάνηκαν τα επίμαχα σημεία της.

Η Αναστάζια δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε κανονικά να χορεύει μέχρι το τέλος. Όσο για το ποια ήταν η αντίδραση των κριτών; Της είπαν τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό που υπέδειξε, ενώ εκείνη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram ανέφερε πως ο λόγος που συνέχισε να χορεύει ήταν ο παρτενέρ της.

«Σε ευχαριστώ Μάικελ για όλη τη σκληρή δουλειά και το διασκεδαστικό χορευτικό. Όταν μαθαίνεις να χορεύεις χρειάζεσαι έναν υπομονετικό, ευγενικό και ενθουσιώδη δάσκαλο. Ένιωσα ότι πραγματικά αγαπάς να βοηθάς άλλους να μαθαίνουν χορό. Εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα και ευελπιστώ να συναντηθούμε ξανά, φίλε μου».

Η Αναστάζια έβαλε nude στρινγκ, χόρεψε στο Dancing With The Stars και φάνηκαν τα επίμαχα σημεία της

The post Ο χορός τής Αναστάζιας με στρινγκ στο Dancing With The Stars appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα