Παραμένουν στη φυλακή οι 2 Έλληνες -Απερρίφθη η ένστασή τους

16:45 29/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Παραμένουν στη φυλακή υψίστης ασφαλείας τής Αδριανούπολης οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, καθώς απέρριψε την ένστασή τους και το δεύτερο ποινικό δικαστήριο τής Αδριανούπολης. Οι συνήγοροί τους είχαν επιλέξει να μην καταθέσουν την ένσταση στο δικαστήριο, που απέρριψε την αίτηση για αποφυλάκισή τους την Τετάρτη, ελπίζοντας σε κάποια διαφορετική ετυμηγορία. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμιά διαφοροποίηση.

Θυμίζουμε τι ανέφερε το σκεπτικό της απόφασης για τη συνέχιση της προφυλάκισης.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις

που δείχνουν ότι υπάρχουν ισχυρές υποψίες σχετικά με το έγκλημα που διέπραξαν οι ύποπτοι, υπάρχει η άποψη ότι θα διαφύγουν από την Τουρκία σε περίπτωση που αφεθούν ελεύθεροι επειδή δεν έχουν μόνιμη διεύθυνση στην Τουρκία. Οι αποδείξεις δεν έχουν ακόμη συγκεντρωθεί. Υπάρχει η άποψη ότι ενδέχεται να τροποποιηθούν τα αδικήματα που διέπραξαν επειδή συνεχίζεται η έρευνα του ψηφιακού υλικού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πράξη έγινε από στρατιωτικούς, ο τρόπος που έγινε και ότι το ανώτατο όριο της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι πέντε χρόνια το μέτρο της κράτησης είναι εντός των ορίων της διακριτικότητας και η απόφαση για δικαστικό έλεγχο θα είναι ανεπαρκής αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησής τους και δεν θα υπάρξει αλλαγή στους όρους κράτησή τους».

Παραμένουν στη φυλακή οι Έλληνες στρατιωτικοί-Απερρίφθη η ένστασή τους

The post Παραμένουν στη φυλακή οι 2 Έλληνες -Απερρίφθη η ένστασή τους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα