Ο Χάρης Θεοχάρης αμφισβητεί ανοιχτά τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Ποτάμι

19:53 22/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο Ποτάμι η εσωκομματική αμφισβήτηση της ηγετικής θέσης του Σταύρου Θεοδωράκη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία στο συνέδριο.

Το «ροκάνισμα» του Θεοδωράκη είχε αρχίσει, ουσιαστικά, από τη νύχτα των εκλογών, όταν διαπιστώθηκε η πτώση των ποσοστών του κόμματος, και συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση όλο το επόμενο διάστημα. «Σύμμαχος» του Θεοχάρη είναι εξ αντικειμένου τα γκάλοπ, τα οποία δείχνουν νέα

μεγάλη πτώση και ποσοστά κάτω από το 3% -το όριο της κοινοβουλευτικής επιβίωσης δηλαδή.

Παρά τις δυσμενείς εκτιμήσεις ο επικεφαλής του Ποταμιού παραμένει υπέρμαχος της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού, ενώ ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος διατυπώνει τελείως διαφορετική θέση. Πιστεύει πως πρέπει να επιδιωχθούν συνεργασίες και να ακολουθήσει κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γι αυτό και ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε πως ως ιδρυτής του Ποταμιού θα πεθάνει μαζί του. «Δεν είμαι, ούτε πρόκειται να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, αν πεθάνει το κόμμα που ίδρυσα, θα πεθάνω κι εγώ μαζί του», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Θεοχάρης ήταν γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών επί υπουργίας Γιάννη Στουρνάρα, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα