Ο Αλαβάνος ετοιμάζεται για νέα πολιτική κίνηση με Ζωή και Λαφαζάνη

21:11 25/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Για νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζεται ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, όπως τουλάχιστον προϊδέασε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές του κινήσεις ο Αλέκος Αλαβάνος είπε:«Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο. Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες

της αριστεράς. Δεν αρκεί μία συνεργασία αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία, στον δημοσιογραφικό κόσμο, στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης».

Συμπλήρωσε πως όπως εκτιμά «θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό διάστημα».

Στο σχολιασμό ότι επικείμενη συνεργασία δεν περιορίζεται στον χώρο της Αριστεράς, ο Αλέκος Αλαβάνος είπε:«Δεν μπορεί να περιορίζεται στον χώρο της αριστεράς. Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθεί και θα συσπειρωθεί κάθε θετικό στοιχείο όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα, από αυτούς που έχουν πολιτική ταμπέλα, αλλά από ανθρώπους που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας».

Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαστεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Εχουμε συζητήσεις μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά, εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».

The post Ο Αλαβάνος ετοιμάζεται για νέα πολιτική κίνηση με Ζωή και Λαφαζάνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα