Ο ISIS καλεί τους «μοναχικούς λύκους» να σπείρουν τον τρόμο τα Χριστουγεννα

09:58 18/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Για άλλη μια φορά το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους μοναχικούς λύκους που βρίσκονται σε χώρες της Ευρώπης να «χτυπήσουν» την περίοδο των Χριστουγέννων σπέρνοντας τον τρόμο.
Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της τζιχαντιστικής οργάνωσης μέσω του Telegram που πρόσκειται στο ISIS ζήτησε από επίδοξους τρομοκράτες να προβούν σε χτυπήματα «μοναχικών λύκων», όπως μεταδίδει η αμερικανική υπηρεσία SITE, η οποία παρακολουθεί την προπαγάνδα των ισλαμιστών στο διαδίκτυο.

Μάλιστα το

μήνυμα απεικονίζεται σε αφίσα με τον σκούφο του Άγιου Βασίλη που συνοδεύεται από ένα μαχαίρι και το σύνθημα «Απλά τρόμος για όλους, και ένα νέο έτος γεμάτο τρόμο».

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και αφίσα που εικονίζει τρομοκράτη να βρίσκεται με΄σα σε αυτοκίνητο κοιτάζοντας το Βατικανό.

Στο μεταξύ το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε προειδοποίηση γι ααυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη μέσα στην εορταστική περίοδο.

The post Ο ISIS καλεί τους «μοναχικούς λύκους» να σπείρουν τον τρόμο τα Χριστουγεννα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα