Ντροπή για Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη

14:09 30/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Ντροπή. Είναι η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό μόλις σκέφτομαι ότι ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Αντώνης Κόνιαρης εγκαταλείπουν την Εθνική μας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, επειδή ο προπονητής είναι και προπονητής του Παναθηναικού, ενώ οι ίδιοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού.

Και

ποιος είναι ο κοινός προπονητής; Ο Ρικ Πιτίνο, ο θρύλος του NBA, ο μπασκετάνθρωπος που μας κάνει τιμή και μόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Υπό τις οδηγίες αυτού του γίγαντα αρνούνται να τεθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, επειδή -λένε- θα κοουτσάρει και τον Παναθηναϊκό. 

Πώς δέχονται και οι τρεις να γίνουν «όργανα» στη σύγκρουση των αιωνίων αντιπάλων και να βάλουν τη συλλογική φανέλα πάνω από την εθνική; Είναι να τρελλαίνεσαι. Λες και ο Πιτίνο είναι ο κυρ Μπάμπης από τους Αμπελοκήπους και θα κάνει διακρίσεις αν καταλάβει ότι κάποιοι είναι από τα Καμίνια. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Και δεν λογαριάζω ούτε τις ευθύνες του Βασιλακόπουλου -για τον οποίο είχα γράψει ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά την Κίνα- ούτε τη διαβεβαίωση που λέγεται πως είχε δώσει στους δυο από τους τρεις ο Πιτίνο ότι δεν θα προπονήσει ελληνική ομάδα. 

Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης θα έπρεπε να σεβαστούν την Εθνική και να μη δεχθούν να μετατραπούν σε «πιόνια» στα χέρια άλλων. Ελπίζω να αλλάξουν εγκαίρως άποψη, διότι ο κόσμος που δεν βλέπει μέσα από κόκκινα και πράσινα γυαλιά, δεν θα τους συγχωρέσει την προδοσία της Εθνικής στην πιο μεγάλη της στιγμή.  Στο κάτω κάτω οι ίδιοι θα κέρδιζαν μπασκετικό μπόι και μόνο που θα τους καθοδηγούσε ένας τέτοιος κόουτς.

The post Ντροπή για Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα