Ντόρα: «Όχι» σε Εξεταστική ή Προανακριτική για τη Novartis

12:17 17/9/2019 - Πηγή: Aixmi

Aντίθετη με τη σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis είναι η Ντόρα Μπακογιάννη και εκτιμά ότι ως ορθότερο να διερευνήσει η τακτική Δικαιοσύνη το θέμα για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. 

«Θεωρώ ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν έχει ασυλία. Από την ώρα που δεν έχει ασυλία, πρέπει να τον κρίνει η τακτική Δικαιοσύνη και να γίνει

έρευνα σε βάθος για τον ρόλο του κ. Παπαγγελόπουλου για αυτήν την υπόθεση. Να μην ασχοληθεί η Βουλή. Εαν προκύψουν από τη δικογραφία του κ. Παπαγγελόπουλου, από την έρευνα που αφορά τον κ. Παπαγγελόπουλο, στοιχεία που να αφορούν άλλους πολιτικούς να το δούμε τότε», είπε.

Εξηγώντας ότι οι θέσεις που διατυπώνει είναι προσωπικές, σημείωσε ότι«ο κόσμος πιστεύει πως όλες αυτές οι Εξεταστικές και Προανακριτικές Επιτροπές δεν βγάζουν ποτέ τίποτε άλλο παρά μόνο ένα πολιτικό αποτέλεσμα». Πρόσθεσε, πάντως, ότι θα συνταχθεί τελικά με την άποψη της Βουλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ απέφυγε να χαρακτηρίσει ως «σκευωρία» την όλη υπόθεση. «Σκευωρία… δεν μου αρέσουν αυτές οι λέξεις», ανέφερε. Τόνισε, ωστόσο, ότι «η απόπειρα της προηγούμενης κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει την υπόθεση Novartis για να δημιουργήσει ένα δήθεν πολιτικό σκάνδαλο εμπλέκοντας 10 συγκεκριμένα πρόσωπα, ήταν ένα τεράστιο φιάσκο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν όμως μια απόφαση που πλήγωσε πάρα πολύ το πολιτικό σύστημα και πλήγωσε πάρα πολύ 10 ανθρώπους». 

The post Ντόρα: «Όχι» σε Εξεταστική ή Προανακριτική για τη Novartis appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα