Νέο σποτ από τον Ερντογάν – Στοχεύει στο συναίσθημα…

08:51 21/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Με ένα συγκινητικό τουρκικό τραγούδι και με ασπρόμαυρα πλάνα ο Ερντογάν προσπαθεί να αγγίξει τις καρδιές των ψηφοφόρων και να τους πείσει να τον ψηφίσουν και να τον αναδείξουν νικητή των τουρκικών εκλογών. Σε άλλο ύφος από τα προηγούμενα προκλητικά προεκλογικά του σποτ ο Τούρκος πρόεδρος χρηιμοποιεί πλέον κάθε τρόπο για να προσελκύσει ψηφοφόρους.

«Το σώμα πεθαίνει, σαπίζει, την ψυχή να κοιτάτε… Να κοιτάτε ποιος περπατάει με ποιον. Αφήστε να γυρίζουν οι τροχοί, εσείς κοιτάτε πάντα το δίκαιο και την αλήθεια. Αυτός που βασανίστηκε γνωρίζει το τι περάσαμε. Την ψυχή μας που φλέγεται και τη

ζωή μας να πάρουν δεν επιστρέφω, δεν βγαίνω από το δικό σου δρόμο. Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι στίχοι του τραγουδιού μεταξύ άλλων.

The post Νέο σποτ από τον Ερντογάν – Στοχεύει στο συναίσθημα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα