Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης

20:55 20/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο χρυσαυγίτης Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, μετά την απολογία του ενώπιον του στον ανακριτή. Τού επιβλήθηκε εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο Τμήμα Ασφάλειας τρεις φορές τον μήνα.

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή, ο διαγραφείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δήλωσε: «Θα σεβόμουν όποια απόφαση κι αν έπαιρνε η Δικαιοσύνη. Η Μακεδονία είναι ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

Ο Πάνος Καμμένος

και ο Φώτης Κουβέλης κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του, μετά την προτροπή σε στρατιωτικό πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης με δήλωση από τη ΓΑΔΑ υποστήριξε ότι οι επίμαχες εκφράσεις του «ενσωματώθηκαν ατάκτως και αυθορμήτως» στην ομιλία του. Αναφέρει πως αποτελούν «ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική έξαρση που μου είχε προκαλέσει το ουσιαστικό διακύβευμα της συζήτησης», ενώ τονίζει πως «η φρασεολογία μου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως προτροπή ή κατάλυση ή μεταβολή ή αλλοίωση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» το οποίο, όπως αναφέρει, σέβεται και υπηρετεί.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης

The post Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα