Νέο μακελειό στις ΗΠΑ – 14 νεκροί και 14 τραυματίες

22:37 2/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Στο Σαν Μπερναντίνο, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά της Καλιφόρνιας άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ κοντά στο Παρκ Σέντερ, στις 21.40 Ελλάδας (μεσημέρι, τοπική ώρα). Η πυροσβεστική κάνει λόγο για 20 θύματα, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες. Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 14 νεκροί και 14 τραυματίες.

Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου είπε ότι έχουν διακομιστεί ήδη τέσσερις τραυματίες και τρεις βρίσκονται καθ΄οδόν.

Το ίδρυμα εναντίον του οποίου

φέρεται ότι πυροβόλησαν οι ένοπλοι φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε νωρίτερα μέσω twitter ότι είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση και κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή. Αναζητά από έναν μέχρι τρεις δράστες είπε εκπρόσωπός της.

Πάντως φαίνεται ότι κατάφεραν να αποδράσουν καθώς νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως διαθέτουν βαρύ εξοπλισμό και πιθανόν και αλεξίσφαιρα γιλέκα και οδηγούν ένα μαύρο τζιπ. Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι δράστες ήταν πολύ νωρίτερα από τις 21.40 ώρα Ελλάδος που άρχισαν οι πυροβολισμοί μέσα στο κτίριο που στεγάζει υπηρεσία για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα