Νέο «χτύπημα» για Τραμπ – Ερωτική σχέση με «κουνελάκι» του Playboy

11:25 17/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν έχουν τέλος οι ροζ αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς μετά τη Στόρμι Ντάνιελς και τον λεκέ στο φόρεμα αλά Μόνικα Λεβίνσκι, έρχεται «κουνελάκι» του Playboy, η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ η οποία σε δηλώσεις της στο New Yorker αποκαλύπτει ότι είχε σχέση με τον μεγιστάνα ενώ ήταν μόλις 1,5 χρόνο παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

Στις σημειώσεις που κρατούσε η ΜακΝτούγκαλ αναφέρει πως ο Τραμπ είχε ιδιωτικό μπάνγκαλοου σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς ώστε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του μαζί της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 στη βίλα του Playboy όταν ο Χιου Χέφνερ έκανε ένα πάρτι για τους διαγωνιζομένους του σόου που παρουσίαζε ο Τραμπ The Apprentice. Ανάμεσα στα «κουνελάκια» ήταν και μία λεπτή μελαχρινή που οκτώ χρόνια νωρίτερα είχε αναδειχθεί Playmate της χρονιάς, ενώ είχε αναδειχθεί αναπληρωματική Playmate των 90’s πίσω από την Πάμελα Άντερσον.

Σε οκτώ σελίδες η ΜακΝτούγκαλ αποκαλύπτει τη ροζ σχέση της με τον μετέπειτα πρόεδρο των ΗΠΑ και το έγγραφο έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό New Yorker.

Κι αν και η ίδια επιμένει ότι η σχέση τους ήταν κοινή απόφαση στις σημειώσεις της περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο ο Τραμπ προσεγγίζει γυναίκες τις οποίες είτε παρενοχλεί είτε απευθύνει ερωτικές προσκλησεις. Δωροδοκεί, πληρώνει, νοικιάζει χώρους, συνάπτει ιδιωτικά συμφωνητικά εχεμύθειας ώστε να απολαμβάνει πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις ταυτόχρονα ενώ με όλες ακολουθεί την ίδια τακτική.

Στις 4 Νοεμβρίου 2016 τέσσερις ημέρες πριν από της εκλογές, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η εκδοτική εταιρεία του National Enquirer, American Media, Inc., πλήρωσε 150.000 δολάρια για τα αποκλειστικα΄δικαιώματα της ιστορίας της ΜακΝτούγκαλ και μετά την έθαψε. Αυτή είναι κοινή πρακτική της βιομηχανίας του ταμπλόιντ που την επονομάζουν “catch and kill”. Κι αυτή είναι η αγαπημένη τακτική του CEO και του προέδρου της συγκεκριμένης εταιρείας που αποκαλεί τον Τραμπ προσωπικό φίλο.

The post Νέο «χτύπημα» για Τραμπ – Ερωτική σχέση με «κουνελάκι» του Playboy appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα