Νεκρός εντοπίστηκε 60χρονος ομογενής θύμα απαγωγής

10:53 10/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε κανάλι του Μόρνου εντοπίστηκε η σορός 60χρονου ομογενή από το Καζακστάν που είχε πέσει θύμα απαγωγής, στις 16 Απριλίου, από την περιοχή του Ασπρόπυργου. Ο άνδρας ήταν δεμένος χειροπόδαρα ενώ οι δράστες είχαν δέσει στην πλάτη του σακίδιο με πέτρες. Την απαγωγή είχε καταγγείλει αμέσως η σύζυγός του στις 17 Απριλίου η οποία κατέθεσε στις Αρχές ότι το προηγούμενο βράδυ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον σύζυγό της ο οποίος την πληροφόρησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Ένας από τους δράστες απαίτησε λύτρα για να απελευθερώσουν τον 60χρονο.

Η γυναίκα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς,

αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη στα διόδια της Ελευσίνας το πρωί της 17/4. Δύο άνδρες με κουκούλες και καλάσνικοφ παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ από τότε δεν επικοινώνησε οποιοσδήποτε μαζί της ούτε ο άνδρας της απελευθερώθηκε.

Η σορός του 60χρονου ομογενή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου αναμένεται να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας υπέφερε από καρδιά, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα