Νεφελούδης: Σε εξέλιξη η έρευνά μας για την «Ηλεκτρονική» (ΒΙΝΤΕΟ)

12:18 17/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Ερωτήματα αλλά και αιχμές για την ταχύτητα με την οποία προχώρησε η διαδικασία της πτώχευσης της «Ηλεκτρονικής Αθηνών» διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Δεδομένης της αποχής των δικηγόρων και της αδειοδότησης που χρειάζεται για την εκδίκαση κάποιων υποθέσεων, ο κ. Νεφελούδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ελέγχεται και θα συζητήσουμε με την ηγεσία του δικηγορικού συλλόγου για ποιό λόγο έγινε τόσο γρήγορα και αδειοδοτήθηκε για να γίνει τόσο γρήγορα η διαδικασία.

9 Μαρτίου κατατέθηκε η αίτηση πτώχευσης, 16 Μαρτίου εκδικάστηκε, 13 Απριλίου βγήκε η απόφαση. Ήταν τόσο ακραία περίπτωση πτωχευτικής διαδικασίας η ‘Ηλεκτρονική’ ώστε να αφήσουμε κλειστή την υπόθεση της Energa, να αφήσουμε κλειστή την υπόθεση Λαυρεντιάδη, να μη γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής και να δώσουμε αδειοδότηση και να προχωρήσει η διαδικασία της πτώχευσης;«.

Είπε, μάλιστα, ότι θα σταλεί και επιστολή στον δικηγορικό σύλλογο, με την οποία θα ζητούνται εξηγήσεις. «Απορώ για ποιό λόγο αυτή η υπόθεση τόσο γοργά και δεν προχωράνε άλλες υποθέσεις», σημείωσε.

Ο κ. Νεφελούδης ανέφερε ακόμη για την υπόθεση ότι «δεν περιλαμβάνεται στο δικόγραφο της πτωχευτικής διαδικασίας το ποσό το οποίο θα αντιστοιχούσε στις αποζημιώσεις των εργαζομένων και αυτό είναι προβληματικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα