Μοσκοβισί: Θα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα

10:35 17/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της έκαναν καλή πρόοδο στις επαφές που είχαν στην Ουάσινγκτον με στόχο να καταλήξουν σε μια συμφωνία στις διαπραγματεύσεις, όμως η δουλειά θα πρέπει να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 22 Απριλίου, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

«Επιτεύχθηκε

καλή πρόοδος τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα για να φτάσουμε σε ένα σημείο να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση» των ελληνικών μεταρρυθμίσεων, είπε ο Μοσκοβισί.

Επίσης, ο κ. Μοσκοβισί επιβεβαίωσε ότι οι εκπρόσωποι των πιστωτών θα επιστρέψουν στην Αθήνα αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για την επόμενη σύνοδο του Γιούρογκρουπ, που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ στις 22 Απριλίου.

«Υπάρχει πολιτική βούληση από όλες τις πλευρές για να βρεθεί μια συμφωνία», τόνισε. «Θα πρέπει να νομοθετηθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις με αξιόπιστο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα