Νέες φωτογραφίες από την κακοποίησή της δημοσιοποιεί η Αμπερ Χερντ

12:32 2/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Πέρα από την πρόσφατη επίθεση και κακοποίηση από τον σύζυγό της, την οποία κατήγγειλε η Άμπερ Χερντ και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αλλά και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, φέρεται ο Τζόνι Ντεπ να είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν τη νεαρή ηθοποιό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και φωτογραφίες που δημοσιεύει το αμερικανικό περιοδικό People στο αυριανό τεύχος του, τον Δεκέμβριο ο Τζόνι Ντεπ είχε επιτεθεί και πάλι στη Χερντ προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό. Όπως η ίδια αναφέρει στο περιοδικό «ήταν πολύ σοβαρό το περιστατικό τον Δεκέμβριο

που φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Σύμφωνα με τις νέες φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα η Άμπερ Χερντ έχει μελανιασμένο μάτι και ένα άσχημο κόψιμο στα χείλη της, τα οποία ισχυρίζεται της προκάλεσε ο Τζόνι Ντεπ.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Χερντ είναι εντελώς μόνη της στον αγώνα της να παρουσιάσει τον Τζονι Ντεπ ως βίαιο και επιθετικό άνθρωπο καθώς τόσο η κόρη του Λίλι Ροουζ Ντεπ, η σύντροφός του για 14 χρόνια Βανέσα Παραντί, η πρώτη του σύζυγος τόνισαν ότι ο Ντεπ είναι ο πιο φιλήσυχος και ήρεμος άνθρωπος του πλανήτη ενώ ποτέ δεν είχε εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά. Η Χερντ στην καταγγελία της ανέφερε ότι τελευταία υπήρξαν δύο περιστατικά, ένα στις 21 Απριλίου όπου ο Ντεπ εμφανίστηκε μεθυσμένος και μαστουρωμένος, την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα, ενώ το ποτήρι -σύμφωνα με τη Χερντ- ξεχείλισε στις 21 Μαΐου οπότε την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα κι έσπασε ενα κινητό στο πρόσωπό της.

Η Χερντ κάλεσε την αστυνομία αλλά όταν εφθασαν εκεί τόνισαν ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι πάλης ή καυγά ή οτιδήποτε ενοχοποιητικό. Η 30χρονη ηθοποιός τόνισε ότι τόσους μήνες δεν ανέφερε κάτι προσπαθ΄ντας να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή και την καριέρα του Τζόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα