Νέες επιθέσεις στον Τατσόπουλο για ‘ναρκισιμό’ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

22:12 20/11/2013 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί ο Πέτρος Τατσόπουλος να πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον κάλυψε απέναντι στην επίθεση του προέδρου της Αυγής, Βασίλη Μουλόπουλου, αλλά τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άλλα υποστηρίζουν.
Κάνουν λόγο για αυστηρή κριτική που του έγινε στην κοινοβουλευτική ομάδα και διαμηνύουν ότι θα ακολουθήσει ακόμη αυστηρότερη, επειδή εξακολουθεί να αναπαράγει τη συζήτηση στα ΜΜΕ.

Ήδη

ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δ. Παπαδημούλης τον κατηγόρησε για αμετροέπεια και ναρκισισμό, ενώ η Αυγή επισήμανε ότι το ήθος των λεγομένων του δε συνάδει με εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι λέει ο ίδιος;
Ότι θα φύγει αν υπάρξει συνεργασία του κόμματος με τον Πάνο Καμμένο -μετεκλογική, προφανώς.
Για τώρα δε συζητά να αποχωρήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, πράγμα που (αν έκανε) θα ισοδυναμούσε με {μεγάλο δώρο} προς την ηγεσία.

Ο Αλέξης Τσίπρας δε θέλει να τον διαγράψει, επιθυμεί σφόδρα όμως να τον δει να φεύγει μόνος του.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ίσως βοηθήσουν και οι έντονες επικρίσεις που λέγεται ότι θα διατυπωθούν εναντίον του από κομματικά στελέχη και βουλευτές.

Διαβάστε τι είπε ο Δ. Παπαδημούλης:
«Η αμετροέπεια και ο ναρκισισμός του Τατσόπουλου αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο. Μετά τη χθεσινή κοινοβουλευτική ομάδα οφείλει να ‘φρενάρει’. Γίνεται ‘πόλεμος’».

Και πώς τοποθετήθηκε ο ίδιος ο Τατσόπουλος:
«Με τους λαϊκιστές δε θέλω να έχω καμιά σχέση. Μια πιθανή συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα με βρει απέναντι να κουνάω το μαντήλι».

Διαβάστε τι έγραψε η Αυγή:
«Είναι δυνατόν να ‘ξεπλένεται’ ο Βασίλης Μουλόπουλος με τη συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν επί δεκαετίες διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος του ΒΗΜΑτος;
Οι υπαινιγμοί αυτοί συνιστούν, άραγε, το ήθος το οποίο διεκδικεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»;

Keywords
Τυχαία Θέματα