Παγκόσμια Ελλαδάρα! (1-1, vids)

23:28 19/11/2013 - Πηγή: Aixmi

Ο Πιτσούρκα δεν είχε άλλο δρόμο. Πρόκριση ή… μοναστήρι όπως και ο ίδιος δήλωσε σε περίπτωση που η Ρουμανία δεν κατάφερνε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να γύριζε το 3-1 του Φαλήρου. Ο εκλέκτορας των γηπεδούχων, έπαιξε φουλ επίθεση με το… καλημέρα, κάνοντας το ποδοσφαιρικά αυτονόητο από την στιγμή που έψαχνε δύο γκολ τουλάχιστον απέναντι σε μία ομάδα που δύσκολα δέχεται τέρμα.

Στοπ 4-1-3-2 κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Ταταρουσάνου, δεξιά ο Ματέλ, αριστερά ο Ρατς. Στο κέντρο της άμυνας ο Κίρικες με μάσκα και δίπλα του ο Γκοϊάν.

Αμυντικό χαφ ο Χομπάν, Τόργε στα δεξιά, Τανάσε στα αριστερά, Μαξίμ ως επιτελικός μέσος. ο Στάνκου σε ρόλο δεύτερου επιθετικού και ο Μαρικά στην κορυφή.

Αρχηγού παρόντος

Ενδεκάδα που φέρνει την Βραζιλία μια… ανάσα κοντά, δεν αλλάζει. Μόνο αν δεν γίνεται αλλιώς και αυτό μοναχά σε μία θέση. Αντί του τιμωρημένου Κατσουράνη, ο φυσικός ηγέτης της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης ξεκίνησε βασικός και αποτέλεσε την μοναδική διαφορά της ενδεκάδας του Φερνάντο Σάντος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Ο Ορέστης Καρνέζης υπερασπίστηκε την «γαλανόλευκη» εστία, αριστερό μπακ ο Χολέμπας, δεξί ο Τοροσίδης και ο Σιόβας με τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό εξτρέμ ο Σαμαράς, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στη κορυφή του 4-3-3 ο Μήτρογλου.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα