Νέα τροπή στην εξαφάνιση του μικρού Διονύση

17:06 2/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Νέα τροπή παίρνει η εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση που χάθηκε από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 30 Αυγούστου. Συγγενής του παιδιού αποκαλύπτει ότι ο 11χρονος απήχθη από τη θεία του και δηλώνει πως «το παιδί είναι καλά. Βρίσκεται μαζί με συγγενείς, μην ανησυχείτε για εκείνον».

Σύμφωνα με το protothema.gr, όπως όλα δείχνουν, το 11χρονο παιδί που έως τώρα θεωρείτο εξαφανισμένο και μάλιστα κάτω από περίεργες συνθήκες από

το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, απήχθη από τους συγγενείς του επειδή θεωρούν ότι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του!

Το protothema.gr μίλησε με τον θείο του 11χρονου Διονύση, κ. Οδυσσέα Τ. ο οποίος υποστηρίζει ότι εκείνη η γυναίκα που τον επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, δεν είναι άλλη από τη θεία του που ζει στην Αθήνα.

«Η θεία του μένει στην Αθήνα. Εκείνη πήγαινε και τον έβλεπε στο νοσοκομείο, τον φρόντιζε και αποφάσισε να τον πάρει από εκεί γιατί της παραπονέθηκε ότι ήθελε να επιστρέψει στον παππού και τη γιαγιά. Τώρα ο Διονυσάκης βρίσκεται στη θεία του και το απόγευμα θα έρθει κοντά μας. Από προχθές βρίσκονται στην Αθήνα ο παππούς και η γιαγιά που τους έχει ανάγκη.

Εμείς το αγαπάμε το παιδί και θέλουμε να είναι καλά. Η θέση του είναι δίπλα στους συγγενείς που τον αγαπούν και τον νοιάζονται. Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε κακό. Θέλουμε να λυθεί ομαλά αυτό το θέμα. Ο Διονυσάκης τώρα είναι ευτυχισμένος», λέει στο protothema.gr ο θείος του 11χρονου παιδιού.

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λευκοχωρίου Ηλείας, κ. Άγγελος Μαράτος, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του το protothema.gr επισκέφτηκε εκ νέου σήμερα το πρωί τους συγγενείς του 11χρονου παιδιού, προκειμένου να βοηθήσει και εκείνος με τη σειρά του στον εντοπισμό του 11χρονου.

Όταν έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο παππούς και η γιαγιά απουσίαζαν από το σπίτι, γεγονός που ενισχύει τους ισχυρισμούς του θείου του 11χρονου.

«Η οικογένεια του παιδιού ζει σε αγροτική περιοχή και απομονωμένα από τον υπόλοιπο οικισμό. Δυο σπίτια βρίσκονται στο σημείο αυτό όπου ζούσε μέχρι πρότινος το 11χρονο παιδί. Ανησυχώ για την υγεία του παιδιού, πρέπει να βρεθεί άμεσα και να ζήσει σε ένα ασφαλές -για την ψυχική του υγεία – περιβάλλον. Ως δήμος είμαστε διατεθειμένος να βοηθήσουμε και να σταθούμε δίπλα σε αυτό το παιδί, με όποιο τρόπο χρειάζεται».

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα