Νέα πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Βροχές και χιόνια

09:10 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός καθώς θα παρουσιάσει νέα πτώση της θερμοκρασίας ενώ έντονο θα είναι το κρύο με βροχές και χιόνια, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν

νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά των ηπειρώτικων περιοχών και της Κρήτης.

Στα νότια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα και από τα βόρεια σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και Στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Παγετός στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια το πρωί και το βράδυ.

Στην Αττική, θα εκδηλωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά, όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν και σε περιοχές στα βόρεια πάνω από τα 500 μέτρα. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση τη νύχτα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

The post Νέα πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Βροχές και χιόνια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα