Νέα μαρτυρία: Έχασα τον άνδρα μου γιατί έκλεισαν τη Μαραθώνος

12:58 3/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Η συγγραφέας Πολύμνια Κασσόρα έχασε τον σύζυγό της στον πύρινο όλεθρο στο Μάτι, καθώς ο άτυχος άνδρας, όπως η ίδια αποκαλύπτει, εγκλωβίστηκε στην περιοχή όπου τον οδήγησαν όταν έκλεισαν τη Μαραθώνος.

Ο Νίκος Κοσσόρας είναι ένας από τους 26 νεκρούς που εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι στο οικόπεδο, μία ανάσα πριν από τη θάλασσα.

Η συγγραφέας μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon αποκαλύπτει πως η τελευταία επικοινωνία με τον σύζυγό της ήταν στις 18:17 και είχε διάρκεια μόλις 45 δευτερόλεπτα. Εκείνη ανησυχούσε για

τη φωτιά και του τηλεφώνησε για να δει πού βρισκόταν. Της είπε ότι μόλις είχε βγει από τη Μαραθώνος στην οποία είχε διακοπεί η κυκλοφορία μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα.

Ο άτυχος άνδρας ακολούθησε την πορεία μέσω Φλέμινγκ και Δημοκρατίας προς το Μάτι. Εκεί φέρεται να εγκλωβίστηκε μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες κι έτσι πάρκαρε το αυτοκίνητό του και προχώρησε προς το οικόπεδο αναζητώντας δίοδο στη θάλασσα.

The post Νέα μαρτυρία: Έχασα τον άνδρα μου γιατί έκλεισαν τη Μαραθώνος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα