Νέα καταγγελία: Ο Κέβιν Σπέισι χούφτωσε τα γεννητικά μου όργανα

14:24 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Και δεύτερος καλλιτέχνης, μετά τον Άντονι Ράπ, ο σκηνοθέτης Τόνι Μοντάνα, κατήγγειλε ότι ο Κέβιν Σπέισι του έχει επιτεθεί σεξουαλικά.

«Ήμουν σε μπαρ στο Λος Άντζελες το 2003 και πήγα να πάρω ένα ποτό, όταν ο Κέβιν με πλησίασε βάζοντας αρχικά το χέρι του γύρω μου. Μου έλεγε να πάω μαζί του, να φύγουμε μαζί. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι μου στον καβάλο μου και με χούφτωσε με δύναμη στα γεννητικά όργανα» είπε.

Όπως έγραψε στο Facebook ο Σπέισι «Πήγα να πάρω ένα ποτό και ο Κέβιν με πλησίασε βάζοντας αρχικά

το χέρι του γύρω μου. Μου έλεγε να πάω μαζί του, να φύγουμε μαζί. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι μου στον καβάλο μου και με χούφτωσε με δύναμη στα γεννητικά όργανα σε μπαρ του Λος Άντζελες».

«Το μόνο που έκανα ήταν να του γυρίσω το δάχτυλο για να απελευθερωθώ. Πλήρωσα το ποτό μου και απομακρύνθηκα. Αλλά εκείνος με ακολούθησε στο μπάνιο. Εκεί τον έσπρωξα και είπα σε ένα φίλο του να τον μαζέψει» συμπλήρωσε ο Μοντάνα.

Όπως είπε, μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, παρά μόνο στους ψυχολόγους στους οποίους κατέφυγε για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα που του προκάλεσε η επίθεση.

Στο ίδιο κλίμα και ο ηθοποιός Ρομπέρτο Καβάζος, που συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο Old Vic στο Λονδίνο την περίοδο που καλλιτεχνικός διευθυντής ήταν ο Σπέισι.

«Έμοιαζε σαν η μοναδική «προϋπόθεση» για να σου βάλει χέρι ο Σπέισι ήταν να ήσουν άνδρας κάτω των 30 ετών. Δεν μπορώ να θυμηθώ από πόσους άκουσα την ίδια ιστορία. Ο Σπέισι τους προσκαλούσε δήθεν για να συζητήσουν για την καριέρα τους. Όταν έφταναν στο θέατρο τους περίμενε ένα σκηνικό πικνίκ με σαμπάνια και φώτα στη σκηνή. Κάθε ιστορία ήταν διαφορετική ανάλογα με το πόσο μακριά έφτανε το πικνίκ αλλά η τεχνική κάθε φορά ήταν η ίδια», τόνισε.

«Όλοι εμείς στο συγκεκριμένο θέατρο γνωρίζουμε ότι αρκετοί περισσότεροι θα βρουν το θάρρος να πουν την ιστορία τους στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες» πρόσθεσε ο Μεξικανός ηθοποιός.

The post Νέα καταγγελία: Ο Κέβιν Σπέισι χούφτωσε τα γεννητικά μου όργανα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα