Ναι, αρκεί ένας μ@λ@κας για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα

18:46 5/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Αμέσως μετά τον τραυματισμό τού Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα αναρωτιόμουν αν αρκεί ένας μα@λ@κας (αυτός που πέταξε το ρολό τής ταμειακής) για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Και πρόσθετα ότι θα πάρουμε την απάντηση όταν βγει η απόφαση και μάθουμε την τιμωρία που θα επιβληθεί στην ομάδα.

Η απόφαση βγήκε και η απάντηση είναι «ναι, φτάνει ένας μ@λ@κας για να

χάσει το πρωτάθλημα». Τι αποφάσισε η δικαστής; Ό,τι και για τον Παναθηναϊκό πέρυσι. Μηδενισμός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε, αφαίρεση τριών βαθμών και διεξαγωγή των δυο επόμενων αγώνων στην Τούμπα χωρίς φιλάθλους. Η απόφαση αυτή σε συνδυασμό με την ήττα του δικέφαλου από τον Αστέρα στην Τρίπολη, τον φέρνει 5 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ. Την οποία ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή με άδειες κερκίδες.

Ο μ@λ@κας διέπραξε το τέλειο έγκλημα. Δολοφόνησε την ομάδα, την οποία υποτίθεται πως υποστηρίζει, και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Αγωνιστικά, πάντα υπήρχε η πιθανότητα να γίνει γκέλα και να χαθούν τρεις βαθμοί -όπως έγινε με τον Αστέρα. Ωστόσο, τώρα βρίσκεται 5 πόντους πίσω, ενώ θα μπορούσε να είναι έναν μπροστά (αν κέρδιζε τον Ολυμπιακό και δεν τού αφαιρούνταν τρεις βαθμοί). Και, βέβαια, θα αντιμετώπιζε την ΑΕΚ με τούς φιλάθλους του στο γήπεδο. Ακόμη και αν έχανε θα βρισκόταν μόνο έναν βαθμό πίσω. Αν κέρδιζε θα έπαιρνε κεφάλι τεσσάρων πόντων. Τώρα, και αν τη νικήσει θα μείνει 2 βαθμούς πίσω.

Ναι, αρκεί ένας μ@λ@κας για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα

The post Ναι, αρκεί ένας μ@λ@κας για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα