Σφοδρό πλήγμα στον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό τού Όσκαρ Γκαρθία

17:25 5/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Σκληρή τιμωρία στον ΠΑΟΚ επέβαλε η Δικαιοσύνη για τον τραυματισμό τού προπονητή τού Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία με ρολό ταμειακής μηχανής στο γήπεδο τής Τούμπας.

Χάνει το ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ με 3-0, τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών και αναγκάζεται να αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του στα επόμενα δυο παιχνίδια στην Τούμπα. Πράγμα που σημαίνει

ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί με άδειες κερκίδες.

Έτσι, από τους 52 βαθμούς υποχωρεί στους 49 και μένει 5 πίσω από την ΑΕΚ.

Η ποινή φυσικά είναι εφέσιμη. Την ίδια ακριβώς ποινή είχε επιβάλλει στον Παναθηναϊκό η ίδια πρωτοδίκης, κυρία Σκολαρίκη, για το κουτάκι μπύρας που είχε χτυπήσει τον τότε προπονητή τού ΠΑΟΚ, Ίβιτς στο ματς της Λεωφόρου.Με δεδομένη και την ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, το ματς με την ΑΕΚ θα είναι χωρίς κόσμο.Όλη η απόφαση τού Πρωτοβάθμιου Μονομελού Πειθαρχικού Οργάνου:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».

Σφοδρό πλήγμα στον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό τού Όσκαρ Γκαρθία

The post Σφοδρό πλήγμα στον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό τού Όσκαρ Γκαρθία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα