Μυθικός γάμος του κυρίου “Νammos” στη λίμνη Κόμο!

18:18 12/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Μυθικό γάμο οργάνωσε για την εκλεκτή της καρδιάς του Βερόνικα Πάστρα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου- κλαμπ “Νammos”, της μυκονιάτικης Ψαρούς, Ζαννής Φραντζέσκος. Εν αγνοία της νύφης έστησε σκηνικό παραμυθιού στην ιταλική λίμνη Κόμο, στη βίλα του μεγιστάνα ιδιοκτήτη του Virgin Group, Ρίτσαρντ Μπράνσον -δίπλα στην έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ – με guest star τον δημοφιλή Γάλλο τραγουδιστή Ντανί Μπριγιάν.

Φτάνοντας

στη λίμνη Κόμο, ο Ζαννής και η ανυποψίαστη ακόμα νύφη νοίκιασαν ένα μικρό πλοιάριο για να τους μεταφέρει στην απέναντι όχθη. Η Βερόνικα υπέθετε ότι τελικός προορισμός τους ήταν το ξενοδοχείο που είχαν επιλέξει. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος, καθώς το πλοιάριο τους οδήγησε όχι στο ξενοδοχείο αλλά στο μικρό νησάκι πάνω στο οποίο είναι χτισμένη η πολυτελής βίλα του Ρίτσαρντ Μπράνσον, η περίφημη «La Cassinella».

Εκεί η νύφη, που είναι πέντε μηνών έγκυος, είδε ξαφνικά τους γονείς της, τα μέλη της οικογένειας του μέλλοντος συζύγου της, καθώς και λίγους στενούς τους φίλους.

«Τους κάλεσα εδώ γιατί το Σάββατο παντρευόμαστε», της ανακοίνωσε! Όπως και έγινε.

Η νύφη έφτασε μέσα σε ένα μικρό γραφικό σκάφος με το όνομα της βίλας, συνοδεία του πατέρα της και του αδελφού της, ενώ το ζευγάρι ένωσε με τα δεσμά του γάμου ένας πάστορας με μάρτυρες την αδελφή της, Ολγα Πάστρα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, και τον αδελφό του γαμπρού, Νικόλα Φραντζέσκο, αρχιτέκτονα και κατασκευαστή πολυτελών κατοικιών στη Μύκονο και όχι μόνο.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά, σχηματίζοντας άλλοτε καρδιές και άλλοτε αστέρια, κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Στον γάμο παραβρέθηκαν ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας με τη σύζυγό του Χριστίνα Λεντούδη, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μαλούχος, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας με τη σύντροφο του Ολγα Ζαπουνίδου και ο επιχειρηματίας Θανάσης Παναγιωτόπουλος με την οικογένειά του.

Όπως λέγεται το ενοίκιο της βίλας για ένα βράδυ είναι 90 χιλιάδες ευρώ, ενώ το γαμήλιο μονόπετρο ξεπέρασε τα 100 χιλιάδες ευρώ…

Keywords
Τυχαία Θέματα