Μυστική κατάθεση των γονιών του Κατσίφα στην ΕΛΑΣ

11:41 1/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Μυστικά πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα το βράδυ της Τρίτης οι γονείς του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από αλβανικά πυρά ανήμερα της Εθνικής Επετείου του Οχι.

Οι δυο ηλικιωμένοι συναντήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ όπου μίλησαν για όλα όσα συνέβησαν στην υπόθεση θανάτου του γιου τους.

Όπως είπαν, ο Κωνσταντίνος δεχόταν πιέσεις από Αλβανούς αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν

στενά, σχεδόν κάθε του κίνηση, επί τουλάχιστον δύο μήνες, ενώ μόλις δύο 24ωρα πριν από την τραγωδία τον είχαν καλέσει στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει πιθανώς εξηγήσεις ή να του κάνουν συστάσεις για τις ελληνικές σημαίες. Ο ίδιος δεν ήθελε να στεναχωρήσει τους γονείς του και δεν τους είπε περισσότερα.

Επίσης, είπαν πως αμέσως μετά το περιστατικό στην πλατεία, κομάντο εισέβαλαν στο σπίτι τους με όπλα και κουκούλες, απειλώντας, υβρίζοντας, διαλύοντας τα πάντα επί πέντε ώρες λέγοντας πως θα τους σκοτώσουν αν δεν ομολογήσουν πού βρίσκεται το παιδί τους.

Στο μεταξύ ερωτήματα γεννώνται για τους λόγους που οδήγησαν στον θάνατο του ομογενούς καθώς οι Αλβανοί κομάντος τον πυροβόλησαν κατευθείαν στην καρδιά ενώ η σορός δεν φέρει τραύματα στα πόδια που ενδεχομένως θα έπρεπε να του είχαν ρίξει προειδοποιητικά για να τον συλλάβουν. Επιπλέον, ο λβανός ιατροδικαστής συνέρραψε τα τραύματα κάτι που προκάλεσε αλλοίωση των στοιχείων και έτσι ο Έλληνας ιατροδικαστής δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τα όπλα και τις σφαίρες που προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου.

The post Μυστική κατάθεση των γονιών του Κατσίφα στην ΕΛΑΣ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα