Μουζάλας για παραίτηση: Είμαι στην ίδια θέση και συνεχίζω

12:01 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σχετικά με τη διάθεση αποχώρησης από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στον realfm 97.8 ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι στην ίδια θέση και συνεχίζω».

Ο υπουργός σχολίασε και την κριτική που δέχεται σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και επιτέθηκε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το ένα ζήτημα είναι μία κριτική και πολεμική καμιά φορά η οποία υπήρξε από κάποιους συντρόφους και το δεύτερο

είναι αυτό καθεαυτό το πρόβλημα. Όσον αφορά στο πρώτο, οποιαδήποτε κριτική είναι καλοδεχούμενη και πρέπει κανείς να την εξετάζει πολύ σοβαρά… Η πολεμική που ασκήθηκε από ένα κομμάτι των συντρόφων μου, παρότι πήρε προσωπικό χαρακτήρα είναι μία πολιτική κριτική. Αφορά δηλαδή μία άποψη που λέει πρακτικά ότι θα πρέπει να μπούμε σε μία λογική ανοικτών συνόρων, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην επιστήμη και στον κόσμο. Αυτή η διαφωνία προσωποποιήθηκε με ένα άσχημο τρόπο, με ενόχλησε πάρα πολύ. Ξέρετε, δεν μπορείς να χτυπήσεις το γαϊδούρι χτυπάς το σαμάρι«.

The post Μουζάλας για παραίτηση: Είμαι στην ίδια θέση και συνεχίζω appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα