Μόνο ηλεκτρονικοί οι πλειστηριασμοί από σήμερα

10:14 21/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά την ένταση με τον Μάριο Ντράγκι και την πίεση των δανειστών που δεν εκταμιεύουν τη δόση, από σήμερα θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά η διαδικασία των πλειστηριασμών.

Σήμερα αναμένεται να βγουν στο ηλεκτρονικό σφυρί 70 ακίνητα κόκκινων δανειοληπτών ενώ μέχρι χθες είχαν αναρτηθεί 1.784 πλειστηριασμοί κυρίως ακινήτων όλων των κατηγοριών, από κατοικίες, αγροτεμάχια, βιομηχανικά κτίσματα, γραφεία μέχρι εργοστάσια. Επισπεύδοντες είναι τράπεζες και ιδιώτες, όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας

“ΤΑ ΝΕΑ”.

Στο ηλεκτρονική πλατφόρμα εμφανίζονται και ακίνητα πτωχευμένων επιχειρηματιών οι οποίοι κάποτε κυριαρχούσαν στην αγορά. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα ακίνητα του Καρούζου, των αδερφών Κωνσταντόπουλοι και της Adams Αναγνωστόπουλος. Σε πλειστηριασμό είχε προγραμματιστεί να βγει σήμερα το κεντρικό εργοστάσιο της Πετζετάκις με τιμή εκκίνησης 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ο πλειστηριασμός κρίθηκε άγονος πριν τη διεξαγωγή του καθώς ουδείς ενδιαφέρθηκε για την άλλοτε σημαντική βιομηχανία, προσθέτει το δμηοσίευμα.

The post Μόνο ηλεκτρονικοί οι πλειστηριασμοί από σήμερα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα