Μνημόνιο στο ποδόσφαιρο- «Δεκάρι» Γεραπετρίτης, «παγκίτης» Αυγενάκης

19:55 4/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Μπήκαν οι βάσεις για το ποδοσφαιρικό μνημόνιο που σχεδιάζει η κυβέρνηση με την εποπτεία UEFA-FIFA. Οι συναντήσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στη Γενεύη με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν (θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα) και στελέχη της FIFA, ήταν το πρώτο

μεγάλο λιθάρι. Θα ακολουθήσει νέο ταξίδι του στην ελβετική πόλη για να συναντηθεί με τον επικεφαλής της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, ο οποίος ήδη έκανε δήλωση στήριξης των ενεργειών τηε κυβέρνησης.

Είναι προφανές ότι από εδώ και πέρα θα υπάρχουν όρια και κυρώσεις για κάθε περίπτωση. Σε όλες τις παρεμβατικές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν ο συμβουλευτικός ρόλος των διεθνών ομοσπονδιών θα είναι καθοριστικός. Ο κ. Γεραπετρίτης δεσμεύτηκε ότι οι προτάσεις αυτές θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα αποβάλονται ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πρόεδροι των διεθνών ομοσπονδιών θα προσκληθούν στην Αθήνα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Έξω από όλες τις διαδικασίες είναι ο αρμόδιος (υποτίθεται) υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

The post Μνημόνιο στο ποδόσφαιρο- «Δεκάρι» Γεραπετρίτης, «παγκίτης» Αυγενάκης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα