Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε μαζί ως το τέλος

14:29 11/11/2018 - Πηγή: Aixmi

«O κύριος Τσίπρας και ο κύριος Καμμένος θα πάμε μαζί μέχρι το τέλος, σφιχταγκαλιασμένοι και απολύτως εξαρτημένοι από τις καρέκλες τους».

Aυτό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ατην Καστοριά όπου βρέθηκε για τον εορτασμό των 106 ετών από την απελευθέρωση της, ενώ έκανε λόγο για «κρεσέντο παροχών και λαϊκισμού στο οποίο

έχει εισέλθει προσωπικά ο κύριος Τσίπρας, προκειμένου να διασωθεί πολιτικά».

Και πρόσθεσε: «Η χώρα δεν χρειάζεται σήμερα περισσότερες αχρείαστες προσλήψεις στο Δημόσιο, χρειάζεται δουλειές, επενδύσεις και ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο θα κάνει τη μηχανή της πραγματικής οικονομίας να πάρει πραγματικά μπροστά. Ο κύριος Τσίπρας και υπουργοί του και ο κύριος Καμμένος δεν διαθέτουν κανένα τέτοιο σχέδιο. Γι’ αυτό και δυστυχώς αρκούνται στο να επαναλαμβάνουν τις χειρότερες συνήθειές της μεταπολίτευσης, Αυτές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Η χώρα πλήρωσε και οι έλληνες πολίτες πλήρωσαν ήδη πολύ ακριβά μια φορά την άνοδο του κύριου Τσίπρα στην εξουσία. Δεν αντέχουν να πληρώσουν και δεύτερη φορά και την πτώση του».

Αμέσως μετά χαρακτήρισε «επαίσχυντη» τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Η συμφωνία η οποία εκχωρεί τη μακεδονική γλώσσα και τη μακεδονική εθνότητα στους γείτονες μας. Επαναλαμβάνω και από δω πέρα, από την ακριτική Καστοριά, ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή τη συμφωνία, ούτε τώρα ούτε στην επόμενη Βουλή».

Ο αρχηγός τής αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι η Ελλάδα μεγαλούργησε, «όταν ηγεσία και λαός ήταν ενωμένοι και όταν κινήθηκε βάσει σχεδίου προγράμματος και, κυρίως, πολιτικού ρεαλισμού»

The post Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε μαζί ως το τέλος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα