Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σας εκβιάζει ο Καμμένος ότι θα ρίξει την κυβέρνηση;

16:05 27/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία. Αφού χαρακτήρισε σκανδαλώδη τη σύμβαση, τόνισε ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στη συζήτηση επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα του θέματος.

“Ο κ. Τσίπρας πρέπει να υπερασπιστεί τον κ. Καμμένο, δύο φορές τον επέλεξε για να συγκυβερνήσουν¨τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε απευθυνόμενος σε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο: «Ταιριάζετε, η συγκολλητική ουσία που σας έφερε κοντά είναι ο τυχοδιωκτισμός, τα ψέματα, ο λαϊκισμός. Όπως ήρθατε μαζί, έτσι θα φύγετε και μαζί… Είστε δεμένος χειροπόδαρα με τον κ. Καμμένο, κ. Τσίπρα» είπε καυστικά τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έπρεπε να είχε καθαιρέσει τον υπουργό μέχρι να διαλευκανθεί το θέμα: «Κύριε Τσίπρα, μήπως σας εκβιάζει ο κ. Καμμένος ότι θα ρίξει την κυβέρνηση;» είπε ειρωνικά, κάνοντας λόγο για κοινοβουλευτική πλειοψηφία συγκάλυψης.

Σχετικά με τη συμφωνία, ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε, σύμφωνα με τη «Ναυτεμπορική», απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα γιατί ενέπλεξαν μεσάζοντα και γιατί υπεγράφη η συμφωνία με μεσάζοντα άτομα που ενέχεται σε παραβάσεις., Επιπλέον θέλησε να μάθει αν υπάρχει η συμφωνία και αν υπάρχει γιατί δεν έχουν πιστωθεί 66 εκατ. στα δημόσια ταμεία.

The post Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σας εκβιάζει ο Καμμένος ότι θα ρίξει την κυβέρνηση; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα