Μητσοτάκης: Ψεύτης σε όλα του ο Τσίπρας – Μεγάλη εθνική υποχώρηση η Συμφωνία

11:30 19/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Μήνυμα με φόντο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών κι επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, τώρα, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ψεύτη παντού». Είπε ακόμη, ότι η ΝΔ θα δώσει μάχη, την επόμενη εβδομάδα, στη Βουλή,

κατά της Συμφωνίας και όπως είπε, όλα τα κόμματα θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση μειοψηφίας. Επικίνδυνοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επικίνδυνοι, δεν σέβονται τους δημοκρατικούς κανόνες. Ψεύτης σε όλα του ο Τσίπρας. Η χώρα δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, με ένα τόσο μεγάλο τοξικό κλίμα. Όσο συντομότερα γίνουν και εκλογές, τόσο το καλύτερο για τον τόπο μας. Για αυτό, εκλογές τώρα για να ξαναδώσουμε χαμόγελο, αισιοδοξία και καθαρές λύσεις».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών σχολίασε: «Μεγάλη εθνική υποχώρηση, την υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με το στυλό του κ. Καμμένου. Ξυπνά τον εθνικισμό, ενισχύει τον αλυτρωτισμό, δεν κλείνουν οι παλιές πληγές».

Για την οικονομία, είπε: «Το νέο Σύνταγμα των Σκοπίων αναγράφει τον Μακεδονικό λαό. Καταψηφίζουμε λοιπόν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Μακεδονική γη είναι ποτισμένη με αίμα κρητικό. Ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε στη Μακεδονία. Δεν μπορώ να βαδίσω σε άλλο δρόμο από αυτόν της Κρήτης και των μεγάλων αγώνων”, είπε χαρακτηριστικά ενώ έκανε αναφορά και στον ΒΟΑΚ τονίζοντας ότι “Μετά τον μουσαμά για το μετρό της Θεσσαλονίκης, να περιμένετε μουσαμά και για τον ΒΟΑΚ».

Πηγή:zarpanews.gr

The post Μητσοτάκης: Ψεύτης σε όλα του ο Τσίπρας – Μεγάλη εθνική υποχώρηση η Συμφωνία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα