Τα ζώδια του Σαββάτου 19ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, οι εμμονές του παρελθόντος μπορούν να εισβάλουν αρνητικά στην προσωπική σας ζωή και να προσβάλουν τα θεμέλια που έχετε θέσει. Παρθένοι, φιλική και πρόσχαρη παρουσία σας, θα θέσει νέους κανόνες στην σχέση με το γύρω περιβάλλον σας. Σκορπιοί, οι δυσκολίες αρχίζουν να προσπερνιούνται και τώρα ήρθε η ώρα, να ζήσετε το όνειρό σας.

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν τα αρνητικά γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, αντιθέτως ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας και φανείτε ρεαλιστές. Έχετε την δύναμη να επαναπροσδιορίζετε την θέση σας, όσο και

δύσκολη να είναι αυτή. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα επιβεβαίωση την δυναμική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση για ψώνια και δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνει μία υπερκαταναλωτική τάση, η οποία χρειάζεται προσοχή. Φεύγοντας από τα επιτρεπτά σας όρια, θα σημειωθούν δυσκολίες στον οικονομικό σας τομέα, προσοχή λοιπόν, στις προθέσεις που έχετε στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία οποιασδήποτε μορφής, ευνοείται σήμερα και σας δίνει το περιθώριο της επανένωσης, με άτομα του παρελθόντος. Τα κοινά ενδιαφέροντα, είναι το κίνητρο με κάποια πρόσωπα, για να αναπτύξετε νέα σχέδια για το μέλλον. Άτομα του γυναικείου φύλλου, σας προσελκύουν περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσωπα που έρχεστε σε επαφή μαζί τους και συμπαθείτε, θα σας δώσουν ένα νέο τρόπο σκέψης, που θα σας κάνει περισσότερο ενεργητικούς. Αυτό θα προκύψει μέσα από συζητήσεις που θα εξελιχθούν μεταξύ σας και θα γίνουν σταθμός ζωής, για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική φόρτιση που σας έχουν προκαλέσει οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας δημιουργούν ανασφάλειες. Η αποδυνάμωση που αισθάνεστε σήμερα, είναι έντονη και δεν σας αφήνει να κάνετε ενέργειες που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Μπορείτε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε αθροιστικά τι έχετε καταφέρει, αυτό θα σας δώσει μία ανάσα για να επανακτηθούν οι δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία νοσταλγική διάθεση, σας σπρώχνει να βρείτε άτομα του παρελθόντος που είχατε κοινά ενδιαφέροντα ή σας έλκυαν ερωτικά. Η στάση αυτή, θα σας κάνει να σκεφτείτε το παρελθόν, φέρνοντας στο προσκήνιο τον τρόπο σκέψης που επικρατούσε από μέρους σας. Αυτή η κίνηση, θα είναι σημαντική και θα σας δυναμώσει στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε έντονα τον έλεγχο που επικρατεί από το γύρω περιβάλλον σας, αλλά η στάση που θα κρατήσετε θα είναι αντίστοιχη με τον ακέραιο χαρακτήρα σας. Υπάρχει η πιθανότητα, να οργανώσετε ένα γεύμα με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και να σας φέρουν πιο κοντά, κυρίως με μεγαλύτερα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινούς τόπους, σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα σας δώσουν έναν άλλο αέρα, παρότι μπορεί να σας φορτίσουν. Οι φιλικές συναντήσεις, θα έχουν μία αρμονική πορεία, αλλά προσοχή στην απότομη αλλαγή συναισθημάτων, που μπορούν να σας επιφέρουν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, ίσως μεγαλοποιεί τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Οι απότομες συναισθηματικές μεταβάσεις, δεν αφήνουν την σκέψη σας καθαρή, να δει τα πράγματα με την ρεαλιστική τους εικόνα. Αποφορτιστείτε, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας, δίνοντας του χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εκπλαγείτε αν εμφανιστεί η επιθυμία να ασχοληθείτε με καινοτόμα πράγματα, εφόσον δεν έχετε την διάθεση να συνεχίσετε την ρουτίνα της καθημερινότητας. Σήμερα, μπορεί να σας συμβούν αρκετά απρόοπτα, που ίσως είναι ευχάριστα, αλλά θα τελειώσουν γρήγορα όπως άρχισαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές συναντήσεις δεν ευνοούνται σήμερα, εφόσον δεν έχετε την υπομονή που χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά θέματα, που θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση, σας οδηγεί να χειριστείτε άριστα τα επαγγελματικά σας θέματα και να μην αγνοήστε τις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται. Επίσης, μπορείτε να δείξετε με δυναμισμό ότι μπορείτε να χειριστείτε τα κοινωνικά σας ζητήματα και να αποκτήσετε την θέση που επιθυμείτε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα