Μητσοτάκης: Η αξιοπιστία Τσίπρα βουλιάζει στη λάσπη της Ειδομένης (ΒΙΝΤΕΟ)

14:25 10/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωσταντίνος Καραμανλής και του τομέα εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε και πάλι στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε πως στο προσφυγικό έχει καταντήσει τη χώρα ουραγό της Ευρώπης σε ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο.

Επιπλέον, ανέφερε πως η κυβέρνηση έχει φτάσει στο σημείο να μαθαίνει τα νέα

για το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου από το twitter.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης: «Έχει καταλάβει ο κ. Τσίπρας τι έχει συνυπογράψει στις Βρυξέλλες;». Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως «κάθε μέρα που περνά, η αξιοπιστία της κυβέρνησης και ο δήθεν ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα βουλιάζουν στη λάσπη της Ειδομένης».

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Κυρ. Μητσοτάκης το χαρακτήρισε «έκτρωμα». Όπως είπε «την ώρα που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι «διαπραγματεύεται» το ασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου, εμείς με συνεχή και ανοιχτό διάλογο, δείχνουμε το δρόμο προς ένα δίκαιο, αποτελεσματικό και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα.

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο πώς θα καλύψουμε το δημοσιονομικό κενό του 1,8 δισ. αλλά πώς θα οικοδομήσουμε ένα σύστημα που θα υπηρετεί αυτές τις αξίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα