Μήνυση από Καμμένο στον «Φιλελεύθερο» – Ζητεί τη σύλληψη 5 δημοσιογράφων

11:18 22/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Μήνυση κατέθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εις βάρος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα.

Η μήνυση είναι σε βάρος του εκδότη Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, του διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού και του δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Μάλιστα, αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία της εφημερίδας και της ιστοσελίδας liberal αναζητώντας δημοσιογράφους

της εφημερίδας. Όπως γράφει το liberal.gr: «Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr με πολιτικά, λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο».

The post Μήνυση από Καμμένο στον «Φιλελεύθερο» – Ζητεί τη σύλληψη 5 δημοσιογράφων appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα