Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην επιτρέπετε στους γύρω σας, να επηρεάζουν την άποψή σας. Θυμηθείτε ότι εσείς ορίζετε το μέλλον σας. Ζυγοί, μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και υποσχέσεις, δεν έχουν όλοι την καλή σας πρόθεση.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, παρότι θα κυλίσει σε ήρεμους ρυθμούς, μικρές ανατροπές θα σας κάνουν την έκπληξη και θα σας χαρίσουν δημιουργικές στιγμές. Σχέδια του παρελθόντος, θα πάρουν την εξέλιξη που περιμένατε. Η πληρότητα του συναισθηματικού σας κόσμου, θα επέλθει από την αλληλοκατανόηση από τα άτομα που σας περιβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία

ευχάριστη διάθεση, περιστοιχίζει την σκέψη σας και αγνοεί τις δυσκολίες που θα επέλθουν στο φως της ημέρας. Η δυναμική του χαρακτήρα σας και η επιμονή που διαθέτετε, είναι τα όπλα για να τις αντιμετωπίσετε σωστά. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και ζήστε όμορφες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας, θα επηρεαστεί αρνητικά από εξωτερικούς παράγοντες, θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις κυρίως οικονομικού περιεχομένου. Επιλέξτε την απομάκρυνση αυτών και επικεντρωθείτε σε ουσιώδεις υποθέσεις. Η επιστροφή στο παρελθόν, μπορεί να σας εκπλήξει ανοίγοντας νέες πόρτες και επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, θα σας δώσει τον απόλυτο έλεγχο σε επαγγελματικές υποθέσεις, οδηγώντας σας σε νέα σχέδια και συμφωνίες. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη, κατακτώντας την ευκαιρία που σας δίνετε. Μείνετε επιφυλακτικοί όμως, σε απόψεις τρίτων ατόμων, ιδιαίτερα στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα έχει ανοδική πορεία και θα προχωρήσουν τα σχέδια σας. Η ηγετική σας στάση, ανεβάζει τον πήχη της επιτυχίας, ανακτώντας τον έλεγχο νέων σχεδίων και συμφωνιών, που μπορείτε να κάνετε. Η συναισθηματική σας έκφραση, βοηθάει τις σχέσεις σας και αναβλύζει ευχάριστα συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας μεταφέρουν μία αρνητική συμπεριφορά προς τους άλλους. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, διότι μπορεί να στιγματίσουν την εικόνα σας. Η αγάπη προς τα κοντινά σας άτομα, εξομαλύνει κάθε θέμα που υπήρξε στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία που σας διέπει, επηρεάζει αρνητικά τα σχέδια σας, διότι εμποδίζει την υλοποίηση τους, εφόσον δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά. Στα συναισθηματικά σας, ο ρομαντισμός, είναι το κίνητρο που θα σας ενώσει με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα σας ωθήσει σε νέες ιδέες και η πρωτοτυπία τους θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μην περάσετε όμως, τα επιτρεπτά σας όρια, διότι θα έχετε αρνητικά επακόλουθα. Διατηρήστε την ισορροπία σας και αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να σας κάνουν να φανείτε ασυνεπείς στους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σταθερότητα σκέψης και η υπομονή, θα σας φτάσουν στον στόχο σας απομακρύνοντας σας από τις δυσκολίες. Συναντήσεις όμως, με αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να εμφανίσουν μία ψυχρότητα, γι’ αυτό αποφύγετε λεπτομερείς συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα και κυρίως σε συμφωνίες, παρατηρείστε τις αντιδράσεις των άλλων. Διατηρήστε μία επιφυλακτικότητα και μείνετε συγκεντρωμένοι στα λόγια τους. Η ειλικρινής κατάθεση των συναισθημάτων σας, θα δώσει την πρέπουσα λύση στα προσωπικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απομακρυνθείτε από άτομα που είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι αρκετά φορτισμένος και δεν βοηθάει στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων. Μείνετε μόνοι και βάλτε σε τάξη τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο είναι αρκετά ευνοϊκές σήμερα, δίνοντας σας το περιθώριο να καταθέσετε νέα σχέδιά σας και να αξιοποιηθούν στο μέλλον. Η ασταθής σκέψης σας όμως, επηρεάζει τον συναισθηματικό σας κόσμο, φορτίζοντάς τον αρκετά. Προσπαθήστε να κρατηθείτε σε μία ισορροπία.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου 2018,savvatou 22 septemvriou 2018