Μήνυμα Γιλντιρίμ: Η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει

14:30 7/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά και την κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης να «πάει» το θέμα στην ΕΕ.

Όπως ανέφερε ο Γιλντιρίμ,σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανατποκριτής του ΣΚΑΙ στην Αδριανούπολη Μανώλης Κωστίδης, η Δικαιοσύνη θα κανει αυτό που πρέπει για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι παραβίασαν τα τουρκικά εδάφη.

Μάλιστα, χαρακτήρισε

«θέμα μεγάλης εξυπνάδας» το να μεταφέρει η Ελλάδα το πρόβλημα στην Ε.Ε και πρόσθεσε: «Το έχουν κάνει συνήθεια» για να συμπληρώσει πως «οι σχέσεις μας με την ΕΕ δεν θα προχωρήσουν, ούτε θα υποχωρήσουν από τέτοιες ενέργειες».

Στη συνέχεια καυτηρίασε το θέμα του καψίματος της τουρκικής σημαίας από με΄λη της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως «το κάψιμο της τουρκικής σημαίας είναι απαράδεκτο. Τέτοιες προβοκάτσιες δεν βοηθούν την πολιτική μας για να διατηρήσουμε καλές σχέσεις στο Αιγαίο».

The post Μήνυμα Γιλντιρίμ: Η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα